فروش بولت و مهره

فروش انواع و اقام بولت و مهره

فروش بولت و مهره

فروش انواع و اقام بولت و مهره

۳ مطلب در مهر ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

وزن نبشی 4 سبک

وزن نبشی 4 سبک: یکی از دسته محصولات آهن آلات که در ساختمان سازی و انواع پروژه های عمرانی مختلف مورد استفاده قرار می گیرند، پروفیل های مختلف هستند که در ساخت انواع سازه های مختلف ساختمانی یا عمرانی مختلف کاربرد دارند و یکی از محبوب ترین و پر کاربرد ترین انواع پروفیل ها نیز، نبشی می باشد.

نبشی را به طور ساده میتوان به این شکل توصیف کرد که تصور کنید، دو ورق آهنی با ضخامت های یکسان را روی یکدیگر عمود کرده ایم و آنها را به یکدیگر جوش داده ایم. نبشی یکی از انواع پروفیل باز است که در قسمت های مختلفی از سازه های متنوع به کار می رود و کارایی بسیار زیادی دارد. در میان نبشی ها نبشی 4 یکی از شناخته شده ترین و پرکاربرد ترین آنهاست.

یکی از موضوعاتی که همه مهندسان عمران و افراد مختلف حاضر در تولید پروژه های ساختمانی به آن دقت می کنند، وزن محصولاتی است که برای ساخت سازه خریداری می کنند که از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. در ادامه این مقاله در وب سایت ثامن تجارت، تلاش داریم تا شما را به طور کامل با نبشی 4، کاربرد ها، روش محاسبه وزن و البته جدول وزنی نبشی های مختلف و وزن نبشی 4 سبک آشنا کنیم.

 

نبشی چیست؟

قبل از اینکه بخواهیم درباره نبشی های 4 صحبت کنیم، باید کمی نبشی ها را بشناسیم. نبشی یکی از مهم ترین انواع پروفیل مقاطع باز است که در ساختمان سازی و صنعت استفاده می شود. نبشی به شکل دو ورق آهنی با ضخامت های یکسان است که روی یک دیگر عمود شده اند و به دو روش فابریک یا پرسی تولید می شوند. نبشی فابریکی از ابتدا حالت نبشی دارد اما نبشی های پرسی به معنی واقعی کلمه دو ورق آهنی هستند که به صورت های بال مساوی یا بال نامساوی به یک دیگر متصل می شوند.

 

نبشی 4 چیست؟

معمولا نبشی توسط طول بال ها و ضخامت آن شناخته می شود. این دسته بندی باعث می شود که محاسبه وزن و همینطور قیمت آنها بسیار آسان تر شود. نبشی های 4 به نبشی هایی گفته می شود که ضخامتی 4 میلی متری و طول بالی 40 میلی متری. البته نبشی های 4 با طول بال های متفاوتی نیز وجود دارد. در کل نبشی های چهار به دلیل اینکه نه خیلی قطور هستند و نه خیلی نازک، از دسته پر کاربرد ترین انواع نبشی هستند که در صنایع، مخصوصا در ساختمان سازی به کار می روند.

کاربرد های نبشی 4

کاربرد های نبشی 4

  • متصل کردن دو محصول فولادی
  • تولید تکیه گاه هایی مانند طاقچه
  • استفاده در ستون ها در سازه های سنگین به دلیل استحکام بالا در برابر تنش
  • استفاده برای جنبه های تزئینی مثل کف ساختمان، لبه مبل و ...
  • اسفاده به عنوان پشت بند در فاصله میان ستون ها
  • ساخت خرپا ها و چارچوب در ها

 

محاسبه وزن هر متر نبشی 4

فرمول های زیاد و مختلفی برای اندازه گیری وزن نبشی های متفاوت به کار گرفته می شوند؛ اما توسط رابطه زیر به سادگی می توان وزن نبشی ۴ را به دست آورد. در این فرمول، ابعاد باید بر حسب میلی متر باشند تا وزن نبشی ۴ بر حسب کیلوگرم به دست آید.

وزن نبشی = طول شاخه (میلی متر) * ضخامت (میلی متر) * 2 * طول بال (میلی متر) * چگالی / 1000

این فرمول به این شکل است که برای محاسبه وزن نبشی ۴ باید وزن هر متر نبشی ۴ را در طول شاخه ضرب کنید. در بازار نبشی ۴ معمولا به صورت شاخه ۶ و ۱۲ متری عرضه می شود. وزن شاخه ۶ متری نبشی ۴، ۱۴٫۵۲ کیلوگرم و وزن شاخه ۱۲ متری نبشی ۴، ۲۹٫۰۴ کیلوگرم است.

 

جدول وزن نبشی 4 سبک

جدول وزن نبشی نامساوی
سایز نبشی (mm) وزن هر متر (Kg) طول بال (mm) ضخامت بال (mm) وزن شاخه 6 متری (Kg) وزن شاخه 12 متری (Kg)
30*30*4 1.78 30 4 10.68 21.36
35*35*4 2.09 35 4 12.54 25.08
40*40*4 2.42 40 4 14.52 29.04
45*45*4.5 3.06 45 4.5 18.36 36.72
50*50*4 3.06 50 4 18.36 36.72

 

قیمت نبشی 4

در این مقاله برای شما فرمول محاسبه وزن نبشی های 4 را قرار داده ایم و وزن نبشی های 4 مختلف را نیز در جدولی به شما ارائه داده ایم. همانطور که می دانید قیمت نبشی 4 نیز مانند بسیاری از محصولات آهن آلات دیگر بر اساس وزن حساب می شود و نرخ روزانه دارد. شما می توانید نبشی های 4 را با قیمت روز در ثامن تجارت؛ مرجع خرید اینترنتی آهن آلات، انجام دهید و نبشی های 4 را با بالاترین کیفیت خریداری فرمایید.

 

منبع : samentejarat

 

 

  • بردیا احمدی
  • ۰
  • ۰

به گزارش بازار، خرید آنلاین انواع آهن آلات همچون نبشی ۴ سبک، صفحه ستون و فسفر برنز را با قیمت روز از ثامن تجارت تجربه کنید.  سایت ثامن تجارت با ارائه بهترین قیمت آهن کیلویی، قوطی، قیمت آهن سبک و... توانسته است آماده پاسخگویی به نیاز تمام مشتریان خود باشد. از مهم ترین ویژگی های این مجموعه، فروش محصولات بدون واسطه، بدین صورت که پس از خرید آهن آلات به صورت آنلاین به صورت مستقیم از کارخانه به مصرف کننده می باشد. از دیگر ویژگی های ثامن تجارت این است که دارای بنگاه اختصاصی برای فروش آهن آلات می باشد، که این موضوع موجب کاهش هزینه های اضافی می باشد.

نبشی چیست؟ (انواع نبشی و کاربردهای آن در صنعت)

قطعه فلزی که در سازه های فلزی استفاده میشود را نبشی می گویند. وظیفه این قطعه اتصال دو قسمت فلزی به یکدیگر است. در واقع برای متصل کردن پل ها به ستون ها و صفحات به ستون ها کاربرد دارند. علاوه بر این در ساخت خرپا نیز نقش اساسی دارند. نبشی های خرد شده که نام دیگر آنها نبشی لقمه است؛ در آسانسور سازی استفاده میشود.

یکی از پروفیل های پرکاربرد در ساختمان سازی، نبشی است. نبشی، از مهم ترین مصالح ساختمانی است که به صورت تکی و یا مرکب استفاده میشود، علت این موضوع هم داشتن دو ضلع عمود بر هم در سازه فلزی است. به طور کلی کلمه نبشی برگرفته از کلمه نبش به معنای کنج و پیچ است. ظاهر آن دقیقا نشان دهنده یک پیچ و یا سوق می باشد.

 نبشی ها، کاربرد گسترده ای در سازه های فلزی دارند که با توجه به طرح انتخاب شده توسط مهندسین، نبشی ها به صورت شاخه و خرد شده یا نبشی لقمه به کار می رود. با اینکه نبشی ها در ساختمان سازی کاربرد زیادی دارند اما در صنعت هم از آن استفاده های بیشماری می شود. در ادامه مطلب شما با انواع نبشی و کاربردهای آن در صنایع مختلف آشنا میشوید.

ظاهر نبشی؛ آشنایی با بال مساوی و بال نامساوی ها

قیمت انواع نبشی، صفحه ستون و فسفر برنز در ثامن تجارت

نبشی ها از لحاظ شکل ظاهری به دو گروه تقسیم میشوند :

بال مساوی : همانطور که از نام آن مشخص می باشد، طول دو طرف آن یکی است، که در نقشه های ساختمانی از حرف L استفاده میشود و معمولا سایز آن را در کنار این کلمه نشان می دهند. به طور نمونه : L۲۰۰ به این معنی است که طول هر بال نبشی ۲۰۰ میلی متر است.

بال نامساوی : در این نوع نبشی ها بال آنها یکسان نیست و نسبت به بال های مساوی بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند. شیوه نمایش داده آنها در نقشه های ساختمانی به صورت L۲۰۰*۱۰۰ LD FHAN است.

 

انواع نبشی های موجود در بازار :

نبشی گالوانیزه : برای ضد زنگ بودن نبشی، سطح آن را با فلز روی می پوشانند، که به آن گالوانیزه می گویند. این نبشی برای مکان هایی که رطوبت زیادی دارند کاربرد دارد.

نبشی ضد زنگ : همانطور که از نام آن پیداست، در طی فرآیندی در مقابل خوردگی و زنگ زدگی مقاومت خوبی دارد. که به دو دسته T۳۱۶ و ۳۰۴ تقسیم می شوند.

نبشی گرم نورد دیده : این محصول با نام گرم نورد دیده بال مساوی در سایز های گوناگونی در بازار به فروش میرسد. این مدل یکی از رایج ترین نبشی های در بازار آهن آلات است.

نبشی لقمه : برای ساخت انواع آسانسور از آنها استفاده میشود. این نوع نبشی از خرد کردن و یا کوتاه کردن طول نبشی تولید میشود.

نبشی پلاستیکی : این محصول از پلی اتیلن ساخته شده است و برای مصارف مختلفی همچون بسته بندی میوه، صنایع سنگ و کاشی و ... مورد استفاده قرار می گیرد.

نبشی PVC : این نبشی ها اکثرا در سردخانه ها کاربرد دارد.

نبشی تاشو PVC: این محصول به دلیل انعطاف پذیری بالایی که دارد برای پوشش انواع دکوراسیون ها استفاده میشود.

قیمت نبشی، در سایت ثامن تجارت مطابق با آخرین قیمت اعلام شده در بازار بروزرسانی میشود و شما می توانید با مراجعه به جدولی که مربوط به هر کارخانه است؛ از قیمت روز هر محصول در اندازه های مختلف آگاه شوید. محصولات مربوط به هر برند در جدول های مجزا قرار گرفته است. به عنوان مثال برای پیدا کردن قیمت نبشی اصفهان، تنها کافی است که به لیست مربوط به آن مراجعه کنید. قیمت انواع نبشی شکفته مشهد، آریان فولاد، ناب تبریز و همچنین قیمت نبشی سپاهان اصفهان و ... در این صفحع به راحتی قابل مشاهده است.

صفحه ستون چیست؟ (مهم ترین نکات درمورد طریقه نصب صفحه ستون)

صفحه ستون، یک ورق سیاه و مسطحی است که برای اتصال بیشتر در بین ستون و بتن قرار می گیرد. عملکرد صفحه ستون و فشار وارده ی ستون را که بر بتن فنداسیون وارد میشود را توزیع و یا پخش می کند. همچنین این محصول می تواند فرآیند اتصال تیر به بتن را نیز انجام دهد، زیرا ستون به تنهایی نمی تواند به بتن فنداسیون متصل شود؛ پس اینجاست که بیس پیلت کمک زیادی می کند.

صفحه های ستون در ابعاد و در وزن های مختلف تولید می شوند. وزن این صفحه ها یکی از مهم ترین موضوعاتی است که سازندگان و مهندسان عمران مختلف به آن دقت می کنند و به دلیل اینکه باید برای وزن آن هزینه کنند، برایشان اهمیت زیادی دارد. در ادامه این مقاله در وب سایت ثامن تجارت قصد داریم تا شما را با صفحات ستون آشنا کنیم، برخی از نکات مهم درباره آنها را به شما بگوییم و درباره وزن اندازه های مختلف آن صحبت کنیم.

نحوه نصب صفحه پای ستون بر روی پی

جایگذاری بیس پیلت به دو صورت انجام میشود :

در روش اول نصب صفحه ستون به این صورت است که در کارخانه بیس پیلت بر روی ستون توسط جوش نفوذی نصب میشود. سپس مجموعه ستون و ورق زیر آن از طریق میل مهارهای که قبلا در پی جایگذاری شده است و از سطح پی بیرون آمده است، به پی متصل میشود. این شیوه اجرا برای ساختمان هایی کاربرد دارد که تعداد زیادی ستون سبک دارند.

در روش دوم، نصب صفحه ستون اولین قدم در اجرای اسکلت فلزی است که باید با دقت بالا انجام شود. در این روش بیس پیلت به صورت جداگانه در کارگاه بر روی فونداسیون نصب شده و ستون بعد از پایان کار بتن ریزی، فونداسیون به کمک بولت های از قبل کار گذاشته شده در بیس پیلت بر روی آن سوار میشود.

فسفر برنز و مهم ترین ویژگی های آن

قیمت انواع نبشی، صفحه ستون و فسفر برنز در ثامن تجارت

فسفر برنز یا همان قلع برنز یکی از انواع آلیاژهای مس می باشد که درصد قابل توجهی قلع و مقدار کمی فسفر دارد. این مواد، سیالت زیادی به ترکیب در حالت مذاب می دهد و عملیات ریخته گری را راحت تر می کند. در نتیجه می توان این آلیاژ را به شکل های مختلفی در آورد. این آلیاژ ساختار ریز دانه ای دارد و اندازه بسیار ریز آن باعث شده است که میزان ارتجاعی بودن فنر فسفربرنز بالاتر رود.

افزودن قلع به آن باعث بیشتر شدن استحکام آن میشود و همچنین مقاومت به خوردگی را افزایش می دهد. هر چه مقدار قلع در فسفر بیشتر باشد مقاومت به زنگ زدگی و پوسیدگی آن بیشتر میشود. از جمله خواص فسفر برنز می توان به لیست زیر اشاره کرد:

مقاومت بالا در برابر سایش و خستگی

رسانای خوب الکتریکی

استحکام بالا

ضریب اصطکاک پایین

الاستیسیته عالی

سایت ثامن تجارت، یکی از عرضه کنندگان این محصول پرکاربرد و پرمصرف برای خریداران می باشد. همچنین اگر شما قصد خرید میلگرد فسفر برنر را دارید می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه شرایط فروش میلگرد فسفر برنز و قیمت فسفر برنز با کارشناسان سایت در ارتباط باشید.

قیمت انواع نبشی، صفحه ستون و فسفر برنز در سایت ثامن تجارت

ثامن تجارت یکی از بهترین مراکز فروش انواع محصولات آهنی و فولادی با قیمت مناسب و کیفیت بالا است. اما مهم ترین نکات در هنگام خرید نبشی، صفحه ستون و فسفر قیمت آن است. لیست قیمت نبشی در سایت ثامن تجارت با توجه به آخرین قیمت ها در بازار بروز رسانی میشود و شما می توانید با مراجعه به جدول لیست قیمت صفحه ستون و یا فسفر برنز از قیمت روز هر محصول در اندازه های مختلف مطلع شوید. محصولات مربوط به هر برند و کارخانه در جدول جداگانه ای قرار می گیرد.

 

منبع: 

https://www.tahlilbazaar.com/news/108384/%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D9%86%D8%A8%D8%B4%DB%8C-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87-%D8%B3%D8%AA%D9%88%D9%86-%D9%88-%D9%81%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%B2-%D8%AF%D8%B1-%D8%AB%D8%A7%D9%85%D9%86-%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D8%B1%D8%AA

 

  • بردیا احمدی
  • ۰
  • ۰

پلی آمید چیست؟ (بیوگرافی کامل پلیمرهای مصنوعی)

پلی آمید یا نایلون، نام پسندیده‌ای است که برای اولین بار توسط والاس کاروترز در فوریه سال ۱۹۳۵ در شرکت DuPont برای آنها انتخاب شد؛ البته علت آن هم این بود که این پلیمرها از اتصال تعداد واحدهای تکرار شونده پیتامید به وجود آمدند. اما آیا شما می‌دونستید که نام دیگر نایلون‌ها پلی آمیده؟

اولین جایی که پلی آمیدها توانستند ایفای نقش کنند، برای تولید رشته‌های مسواک آن هم در سال ۱۹۳۸ بود. بعد از آن در سال ۱۹۴۰ الیاف این ماده برای تولید جوراب‌های زنانه مصرف شد. رفته رفته کاربرد این ماده در تولید قطعات پلاستیکی گسترش یافت. همانطور که کاربرد آنها بیشتر شد به نوبت هر کدام از پلی آمیدها نیز فعال شدند و در زمینه‌های مختلف مورد استفاده قرار گرفتند.

اما این یه آشنایی سطحی با آنها بود، اما اگر شما هم می‌خواهید بدانید که انواع پلی آمیدها کدامند و چه کاربردی دارند؟ ادامه مطلب را از دست ندهید.

خواص پلی آمیدها؛ نایلون و این همه خاصیت!!

این مواد علاوه بر مقاومت حرارتی، مقاومت الکتریکی بالایی نیز دارند و به علت ساختار بلورین، مقاومت شیمایی خوبی از خود نشان می‌دهند. ( کلا هر چی مقاومته اینا دارن!) از دیگر فواید نام برده شده برای نایلون‌ها اینکه خاصیت نفودناپذیری دارند؛ به طوری که با آمیزه‌سازی می‌توان به سادگی مقاومت به اشتعال این مواد را افزایش داد. پلی آمیدها، به صورت گسترده‌ای در صنایع خودروسازی، حمل و نقل، برق و الکترونیک، نساجی، بسته‌بندی و تهیه محصولات خانگی مورد استفاده قرار می‌گیرند. با اضافه کردن الیاف شیشه و افزایش استحکام این مواد، می‌توان از آنها به عنوان یک نقش جایگزین برای قطعات فلزی استفاده کرد. پس اگر پلی آمیدها را اولین و مهمترین پلیمر مهندسی ندانیم، کم لطفی کرده‌ایم.

ویژگی شاخص پلی آمیدها

همه‌ی پلی آمیدها کم و بیش تمایل دارند که رطوبت را جذب کنند. به همین علت برای استفاده از این مواد باید حتما به اطلاعات فنی آنها توجه کنید. (قبل از استفاده دفترچه راهنما را مطالعه کنید.)

جذب رطوبت در تغییرات ابعادی قطعات تولید شده با پلی آمید تاثیر می‌گذارد، و این موضوع باید درمورد مسائل طراحی نیز مورد توجه قرار گیرد. لازم به ذکر است که در عمل رطوبت یک عامل نرم کننده برای پلی آمیدها است و موجب کاهش مدول کششی و افزایش مقاومت ضربه‌پذیری است. با توجه به حساسیتی که پلی آمیدها در جذب رطوبت این مواد پیش از فرآیند تزریق دارند، به رطوبت‌زدایی نیاز دارد.

در صورتی که عملیات رطوبت‌زدایی به درستی انجام نشود، در سطح قطعات تولیدی، اثر نامطلوبی از رگه‌های رطوبت مشاهده می‌شود. ضمن آنکه به دلیل افزایش نقطه‌ی دما در قالب و اثر آب در اکسیداسیون، قطعات تولیدی دارای خواص مکانیکی کمتری در مقابل تخریب مواد خواهند بود.

مزایای پلی آمیدها:

  • استحکام و چقرمگی مناسب
  • قابلیت انعطاف پذیری
  • مقاومت ترک خوردگی و ترکیدگی
  • ضربه پذیری بالا
  • مقاومت در برابر خستگی زیاد

انواع پلی آمیدها؛ چند نوع پلی امید داریم؟

 

 

پلی آمیدها به دو دسته تقسیم می‌شوند. پلی آمید آلیفاتیک که به عنوان نایلون شناخته می‌شود و پلی آمیدهای آروماتیک که نام دیگر آنها آرامیدها است.

انواع گرید های پلی آمید شامل پلی آمید ۶ ، پلی آمید ۶٫۶ ، پلی آمید ۱۱ ، پلی آمید ۱۲ ،پلی آمید ۶٫۱۰، پلی آمید ۶٫۱۲ و پلی آمید ۶٫۹ و ۴٫۶ می باشد که هر کدام کاربردهای مختلفی دارند.

در ادامه سرگروه این دسته‌بندی و هر کدام از اعضای آنها را با ذکر ویژگی‌ها و کاربردهایشان به شما معرفی می‌کنیم.

انواع پلی آمیدهای آلیفاتیک:

نایلون ۶٫۶ یا  PA 66

این نوع پلی آمیدها نقطه ذوب بالا و مقاومت زیاد در برابر سایش دارند. بنابراین در ساخت قطعات ماشین مورد استفاده قرار می‌گیرند. البته معایبی هم دارند از جمله اینکه مقاومت شیمایی ضعیفی دارند و میزان جذب آب در آنها زیاد است.

این نوع پلی آمیدها به واسطه‌ی مقاومت زیادی که در برابر حرارت و استحکام دارند، از محبوب‌ترین مواد قابل ارتجاع در برابر حرارت هستند. این مواد در ساخت الیاف فرش، عناصر عایق برق، بلبرینگ‌ها، چرخ دهنده‌ها و تسمه‌های نقاله مورد استفاده قرار می‌گیرند.

نایلون ۶ یا  PA 6

این نوع پلی آمیدها نیمه بلورین هستند که بر اساس درجه انعطاف و مقاومت به سایش طبقه‌بندی می‌شوند. این محصول درخشان هستند و برای توسعه محصولات غیر پارچه‌ای کاربرد دارند.

نایلون ۶ ، ۱۰ یا  PA 610

این نایلون‌ها قوی‌تر از بقیه نایلون‌های دیگر هستند که به مواد شیمیایی و اسید معدنی مقاومت دارند. این پلیمر در ساخت رشته‌های برسریال عایق‌های الکتریکی، جوراب بافی و ساخت زیپ کاربرد دارد.

نایلون ۱۱ یا  PA 11

نایلون ۱۱ مقاومت حرارتی کمی دارد. ولی با این حال در طولانی مدت کارکرد و توانایی خود را حفظ می‌کند. در مقایسه با نایلون‌های دیگر مقاومت بیشتری در مقابل اشعه فرابنفش دارند و در طیف گسترده‌ای تغییرات کاربرد دارند.

نایلون ۶ ، ۱۲ یا  PA 612

این نوع نایلون‌ها قیمت بالاتری دارند و البته انعطاف‌پذیری بیشتری هم دارند. در برابر حرارت ساییده نمی‌شوند اما مقاومت ضعیفی در مقابل اسیدها و بازهای قوی دارند. در ساخت قطعات الکتریکی، چرخ دنده‌ها، درپوش‌ها برای لوله‌های دو شاخه و روکش‌ها کاربرد دارد.

 

 

نایلون ۱۲ یا  PA 12

این مواد به آسانی در هر شکل و اندازه‌ای به کار گرفته می‌شوند. مقاومت خوبی در مقابل فرسوده شدن دارند؛ اما در مقایسه با نایلون‌های دیگر گران قیمت هستند. در ساخت انصال دهنده‌های کابل، واشرهای ورقه‌ای، دیافراگم‌ها و … کاربرد دارند.

نایلون ۶ ، ۹ یا  PA 69

این مواد نقطه ذوب پایین و جذب رطوبت پایین‌تری در مقایسه با بقیه پلی آمیدها دارند. از این جهت این نایلون‌ها برای ساخت اتصالات الکتریکی، بنرها، کیف‌های چمدان و … مورد استفاده قرار می‌گیرد.

نایلون ۴ ، ۶ یا  PA 46

مقاومت حرارتی بالایی دارد و این قابلیت را دارد که در مقابل حرارت‌های بالا خواص خود را حفظ کند. البته مقاومت به فرسودگی بالایی دارد. همین مقاومت بالا سبب شده تا از آن در خودرو سازی، برق و الکترونیک استفاده شود.

پلی آمیدهای آروماتیک

آرامید

این مواد به عنوان پلی آمید آروماتیک معرفی می‌شوند. برخی از کاربردهای آنها برای ساخت پارچه‌های تصفیه هوای گرم، کابل فیبر نوری، لباس محافظ در برابر حرارت، کلاه ایمنی آتش نشان‌ها و … است.

پلی فتال آمید

این ماده در واقع یک پلی امید نیکه آروماتیک است. دارای مقاومت بالا در مقابل حرارت، مواد شیمایی و ساییدگی است. از جمله کاربردهای آن عایق های موتور، پدهای بلربینگ در موتورهای هواپیما و سوپاپ‌های دوش است.

شما هم می خواهید پلی آمید بخرید؟؟!

ما سعی کردیم در این مطلب به طور کامل درمورد انواع پلی امیدها و کاربردهایشان با شما صحبت کنیم تا با آگاهی بیشتر از آنها استفاده کنید. اما بهتر است بگوییم که میلگرد پلی آمید و تفلون پلی آمید از جمله محصولات پرکاربرد این ماده می‌باشد که در صنایع مختلفی از آنها استفاده می‌شود.

اگر شما هم یکی از افرادی هستید که پس از خواندن این مطلب تصمیمتان برای خرید پلی آمید جدی‌تر شده است، باید بگوییم که بهترین انتخاب زندگیتان را کرده‌اید! اما یکی از موضوعات مهمی که در خرید این محصولات مطرح می‌شود، قیمت ورق پلی آمید است. شما باید سایت و یا شرکتی را انتخاب کنید که با قیمت مناسب محصولات باکیفیت به شما ارائه دهد.

https://tejaratnews.com/%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D9%BE%D9%84%DB%8C-%D8%A2%D9%85%DB%8C%D8%AF-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%DA%86%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%AF%D8%9F

  • بردیا احمدی